IFK Vänersborg spelar Elitserien 24/25

Sedan i fredags när beskedet kom från Svenska Bandyförbundet om att vi erbjuds en plats i Elitserien herr 24/25 efter att IFK Motala tackat nej till medverkan har arbetat inom IFK Vänersborg pågått för fullt. Efter möten inom styrelse och klubbledning samt med spelare och ledare kring herrtruppen har vi kommit fram till beslutet om att tacka ja till platsen och spela Elitserien även kommande säsong. Faktorer som beslutet grundar sig i är att IFK Vänersborg är och fortsatt har som mål att vara ett elitserielag. Vi är och kommer att vara ödmjuka för uppgiften om att spela i Sveriges högsta serie för 39:e året i följd och vet att det kommer bli en utmaning sportsligt men vi har full tro till att vi ska klara av det. Vi ser också stora möjligheter i att truppen får spela Elitserien även kommande säsong och få värdefull erfarenhet som kommer vara utvecklande för samtliga. Vi ser med tillförsikt fram mot säsongen som väntar.

Föreningen kommer fortsatt tänka långsiktigt med en stor lokal förankring i truppen och kontinuerligt fylla på med spelare underifrån.

Vi hoppas att IFK Motala och alla personer runt föreningen fortsatt orkar arbeta för deras bästa och framöver börja ta sig uppåt i seriesystemen igen. Vi tänker på er!

IFK Vänersborg