IFK Vänersborg har klarat av en av de största kriserna i klubbens 116-åriga historia

-

Vår rekonstruktion har gått igenom och den 29:e juli vann ackordsuppgörelsen laga kraft då ingen överklagat det offentliga ackordsförslaget som Tingsrätten beslutade om den 8:e juli.

Trots att föreningen har haft en riktigt tuff vår så ser vi nu positivt på framtiden. Vi har ett riktigt bra representationslag där i stort sett hela föregående säsongs trupp är intakt med komplettering av Jesper Öhrlund, etablerad elitspelare från Broberg/Söderhamn, dessutom är några av våra egna juniorer uppflyttade till träningstruppen.

Naturligtvis har vi förhoppningar om att vi till denna säsong ska ha tagit ytterligare kliv uppåt i tabellen när vi kan summera årets säsong.

Samtliga ungdomslag har kommit igång inför vinterns satsningar och vi siktar naturligtvis högt när det gäller U19 o U17 med förhoppning att gå långt i vinterns slutspel.

Vi hoppas och tror att hela föreningen har kommit stärkt ur den kris som IFK Vänersborg har befunnit sig i. Inför kommande säsong har vi en budget där vi har tagit höjd för att vi ska kunna balansera det negativa egna kapitalet som vi har med oss från föregående säsong.

Vi tackar ödmjukt alla företag/personer som har ställt upp för IFK Vänersborg och har gått med på vår förfrågan om ackordsuppgörelse, samt alla de privatpersoner, företag, vår egen A-trupp och inte minst vår supporterklubb Älgarna, som genom ekonomisk stöttning, möjliggjort för IFK Vänersborg att genomföra rekonstruktionen.

Styrelse till och med 29:e juli 2019 Styrelse från och med 30:e juli 2019
Jan-Olof Olsson, ordförande Bill-Arne Andersson, ordförande
Johan Svensson, vice ordförande Magnus Berner
Marie Sanneson Jensen, kassör Anders Lundberg, kassör
Lars Alfredsson, Carina Herou, sekreterare
Bill-Arne Andersson Sara Larsson
Rikard Oswaldsson Per Ejerhed, vice ordförande
Morgan Henningsson, sekreterare Lars Jensen
Martin Röing Stefan Ljungman Davidsson
Bengt Israelsson
Rolf Andersson, suppleant