IFK Vänersborg förstärker på kansliet

Martin Forsström, 42 år är klar som ny marknadsansvarig i föreningen

Formellt tillträder Martin sin nya heltidstjänst första November, men har redan påbörjat det viktiga arbetet med att rekrytera nya kunder och sponsorer till IFK, under  kvällar och helger sedan en tid tillbaka. -Jag ser verkligen fram mot mitt nya jobb som marknadschef i IFK Vänersborg. En ny spännande utmaning för mig och nu blir det mycket viktigt att få rätta till ekonomin i föreningen igen. Jag brinner för försäljning och den personliga kundkontakten. Det är ytterst viktigt att värna om sina kunder och jag kommer lägga mycket tid och fokus  på våra matcher och event i Arenan. -Vi kommer också att framöver arbeta fram nya event som vi tror skall bli lyckade, säger Martin Forsström.

-Jag flyttade till Vänersborg 1996 och har pendlat till min arbetsplats i Göteborg under många år. Nu har jag bara några hundra meter till min nya arbetsplats i  Arenan, vilket känns jättebra och som kommer att underlätta vardagen hemma, då jag framöver kommer ha mer tid att avlasta min sambo Jenny med att skjutsa barnen till olika aktiviteter och mycket annat. Det är härliga arbetskompisar på kansliet också, stämningen är mycket god så jag ser verkligen fram mot mitt nya arbete. Känns som en nystart för mig, fortsätter Martin. 

Martin Forsström är själv gammal ishockeyspelare med förflutet bland annat i Frölunda och han har en mycket starkt idrottsintresse. -Jag älskar att följa idrott och tittar på det mesta som TV-sänds. Dessutom har jag jobbat mycket ideellt inom golfen på Onsjö. 2018 startade vi bland annat Älvsvingen som är ett jätteroligt- och uppskattat evenemang. 

I föreningen är glädjen stor att kunna presentera Martin Forsström som ny marknadschef. -Martin är välkänd här i Vänersborg. Han är mycket omtyckt bland företagarna bland annat för den populära golftävlingen Älvsvingen som han var med och grundade. Han har ett  starkt kontaktnät och när jag har pratat  med många av  våra partners så är det idel  lovord om Martin för hans starka engagemang,  kunskap och kundkontakt. Vi vill ju synas mer som förening och hoppas mycket att jobba fram ett flertal event längre fram, samt att vi skall arbeta hårdare för att synas mer i stan. Att vi lyckats rekrytera Martin till föreningen känns verkligen jättebra, säger en mycket

nöjd Per Ejerhed, ansvarig för marknad och försäljning i IFK:s styrelse. Martin är sambo med Jenny och tillsammans har de sönerna Lukas 15 år Felix  9 år som precis som sin storebror spelar bandy och golf. Vi vill passa på att hälsa Martin Forsström välkommen till IFK Vänersborg och önskar honom ett stort lycka till i det viktiga arbetet som nya marknadschef.

text: Niklas Thonander