IFK Vänersborg bjuder in till funktionärsträff i AK´s restaurang tisdag 6:e september

IFK Vänersborg vill tacka alla funktionärer som hjälpt till kring våra matcher i olika roller under fjolårets säsong. Ni är varmt välkomna till en gemensam funktionärsträff där det bjuds på mat och dryck kl. 18.00 i AK´s restaurang. Vi vill verkligen visa vår uppskattning och även lyfta vikten av det arbete ni gör och ger till vår klubb. Gemenskapen, glädjen och känslan av att vara med i just vår förening vill vi stärka tillsammans med er och också gärna smitta av på andra. Hjärtat i vårt IFK ska få växa och vi jobbar för att göra det ännu starkare.

Därför vill vi passa på att väcka intresset hos blivande funktionärer och även andra som vill bidra på olika sätt. Vi söker just nu extra efter kioskansvariga, publikvärdar, matchsekreterare, sargvakter, hjälp med biljettsystem, match-/domarvärdar, skribenter samt att det även finns uppgifter i våra olika kommittéer. Tveka inte att höra av er till mig eller någon i vår styrelse om ni har frågor, funderingar eller är nyfikna på att vara en del av IFK Vänersborg. Vi vill gärna välkomna fler till vår fantastiska förening. Tillsammans är vi bra!

Anmälan sker till på mail till tobias.johansson@ifkvanersborg.se senast söndag 4/9 där du även anger om du har några allergier.

Hoppas vi ses i AK´s restaurang tisdag 6:e september kl. 18.00 och som sagt vi välkomnar både gamla som nya funktionärer.

 

Med vänliga hälsningar//

Tobias Johansson

IFK Vänersborg

Klubbchef

www.ifkvanersborg.se