IFK och Andreas Eriksson går skilda vägar

Andreas Eriksson och IFK Vänersborg har kommit överens om att bryta kontraktet. Andreas kontrakt var ett så kallat 1+1 och parterna har alltså ömsesidigt kommit överens om att avsluta kontraktet i samband med säsongsavslutningen. Andreas Eriksson kom till IFK till säsongen 06/07 och är en av de spelare i dagens trupp som varit längst i IFK.

-Jag har kommit fram till att detta är det bästa beslutet i rådande situation. Jag behöver en nytändning och det känns skönt att ha kommit till ett beslut. Vi får se vad som händer i framtiden, säger Andreas Eriksson.

De senaste säsongerna har varit jobbiga med skador som stört Andreas, nu senast problem med handen. Men vi väljer att istället komma ihåg alla fina insatser och viktiga mål Andreas gjort i IFK-tröjan!

-Vi har gemensamt kommit fram till att detta är det bästa för båda parter. Vi är tacksamma för det Andreas gjort för IFK genom åren och önskar honom stort lycka till i hans fortsatta bandykarriär, säger Tommy Hjert ordförande för sport/elitkommittén i IFK.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andreas Eriksson jublar efter sitt mål i kvartsfinal 3 mot Västerås!

Vi tackar #8 för alla fina stunder i IFK och önskar honom lycka till i framtiden!