IFK legender förgyller ispremiären

Sami Laakonen kommer till Vänersborg och är med vid ispremiären 12 augusti.   Foto: Privat

I samband med IFK Vänersborgs ispremiär som hålls i Arena Vänersborg 12/8 15-00-17-00 så kommer det att spelas match mellan IFK:s A-lag som ställs mot tidigare spelare och profiler som betytt mycket för föreningen. Joakim Hedqvist, Emil Viklund, Juho Liukkonen, Mikko Lukkarila och övriga i IFK:s representationslag kommer få möta stjärnor som Sami Laakkonen, Mats Fröberg, Håkan Engström, Stefan Fredman, Danne Hjelm, Markus Bergwall, Martin Röing, Peter Nilsson för att bara nämna några. Intresset är stort från de tidigare stjärnorna att spela denna uppvisningsmatch som är 2X30 minuter.

-Det skall bli fantastiskt kul att komma till Vänersborg och få spela denna matchen, träffa alla mina kompisar och alla supportrar som betytt så mycket för mig, säger Sami Laakkonen. -Jag hade en jättefin tid i Vänersborg. Trivdes ypperligt med min familj, och hade inte jag fått ett sådant erbjudande från Ryssland så hade jag med all säkerhet stannat betydligt längre än de två säsongerna. Jag ser fram mot detta. Ett mycket trevligt initiativ från föreningens sida, avslutar Sami Laakkonen. Roger Karlsson kommer presentara spelarna från isen med sedvanliga små korta intervjuer.

I övrigt så kommer det att finna möjlighet att köpa säsongskort, andelslotter, souvenirer samt att vår kiosk kommer vara öppen. Dessutom så kommer fansen att få möjlighet att träffa spelarna och få autografer och bekanta sig ytterligare med dem.

Text: Niklas Thonander