IFK DAM – KS BANDY

Då va det dags för IFK's damlag att ta sig an KS bandy i säsongens sista träningsmatch innan serien drar igång

Matchen börjar lite avvaktande från båda lagen.

I 3e matchminuten får KS en spelare fri och Hanna Wetterling stoppar men domaren blåser straff (tveksamt).

Vilda Ejderfalk slår in 0-1 bakom Elin Johansson.

16min in matchen får KS hörna som  Elin räddar men returen petar tyvärr KS spelaren Vilma Fisher in i mål.

KS är ett starkare och snabbare lag  i första halvlek och IFK har fullt upp att rensa i defensiv zon.

Elin gör några riktigt fina räddningar, men 0-5 och en tuff uppförsbacke när 45 min passerat.

Andra halvlek kommer ett starkare IFK ut på planen.

Man vågar hålla i bollen och ett helt annat passningsspel.

I 70e matchminuten får KS en ny straff med sig, men Elin gör en fin räddning.

IFK har mycket mer bollinnehav under andra halvlek och det blir en mer underhållande bandy och jämnare spel.

Matchen slutar 0-6

Nu ser vi fram emot en allsvensk seriestart mot Tranås Bois 8/11. med 300 älgar på läktaren.