Häng med Älgarna till Vetlanda

Häng med Supporterklubben Älgarna och stötta laget i säsongens kanske viktigaste match. Laget behöver allt stöd dem kan få på plats i Vetlanda. Vi i Supporterklubben är mycket glada och stolta då vi mottagit en donation från spelarna själva. Detta för att kunna hålla nere priset på denna resa. Vi tackar ödmjukast för detta och dem poängter även vikten om att ha stödet på plats, stödet kan vara skilnad mellan att gå till slutspel eller att avsluta säsongen redan den Tisdagen den 13 Februari.
Resan äger rum Onsdagen den 7:de Februari 2018 och planen är följande:

Avresa: 14:45 från Arena Vänersborg. Ankomst till Vetlanda ca 18:30.

Matchstart: 19:00

Hemresa: Direkt efter slutsignal. Beräknad hemkomst 01:00.

Kostnad: 175 SEK per person för buss och inträde på matchen! Är du inte medlem så kan du lösa det under bussresan för endast 100 kronor. Barn under 18 år har gratis medlemskap i föreningen.

Vi erbjuder tre olika sätt att betala resan:

Förskottsbetalning till vårt bankgiro. Sätt in totalsumman på bankgironummer 282-0637 (mottagare Supporterklubben Älgarna i IFK VBG) och skriv ”VETLANDA [ditt namn]” som meddelande. Skriv ut och ta med kvitto på inbetalningen. Om resan ställs in återbetalas pengarna omgående.

Kortbetalning på bussen då vi har iZettle. iZettle tar dock 2.75% i transaktionsavgift så vi föredrar alternativ 1 eller 3.

Swich till 072-5661775 mottagare Sara Ljungman Davidson (Kassör i Älgarna) skriv som meddelande ”VETLANDA [ditt namn]”

Notera att vi inte tar emot kontantbetalningar i år.

Anmälan kan göras fram till 20:00 den 5/2.

Anmälan är bindande och vi hoppas på bra uppslutning.

Väl mött Älgarna