Gå 2 betala för 1

           

På fredag den 6 januari tar IFK Vänersborg emot Villa Lidköping BK  hemma i  Arena Vänersborg. Du som har ett Spelkort från Svenska Spel kan bjuda med en kompis – helt gratis!

Mellan den 6 och 20 januari erbjuder Oddset de 100 första fansen till utvalda matcher i herrarnas elitserie att gå 2 till priset av 1. Det enda du behöver göra för att utnyttja erbjudandet är att visa upp ditt Spelkort vid den anvisade Spelkortsentrén där biljett erhålles. OBS! Gäller ståplats!!

Att skaffa Spelkort är gratis

Har du inget Spelkort klickar du på Svenska Spels banner  som du hittar längst ner på sidan för att blikund och få ditt Spelkort. IFK Vänersborg tjänar 50 kronor för varje ny kund som kommer in via bannern. Det tar ungefär en vecka innan du får ditt Spelkort, men blir du kund via svenskaspel.se får du ett bekräftelsemejl som kan skrivas ut och användas som entrébiljett. Beställer du ditt Spelkort i en spelbutik tar det även då ungefär en vecka innan du får ditt Spelkort, men det tillfälliga kvittot du får direkt i butiken gäller också det som entrébiljett.

Självklart måste du vara minst 18 år för att få bli kund hos Svenska Spel.

Så kom igen nu, ta med en kompis och heja fram oss till seger!

PS.
Erbjudandet gäller de 100 första med Spelkort så kom i tid, först till kvarn gäller.

Mer information och spelprogram hittar du på svenskaspel.se/bandy

Vid frågor ring Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.