Försvararen Hugo Nyman satsar vidare i IFK Vänersborg

Vi kan nu presentera att Hugo Nyman fortsätter satsa vidare på sin bandy i IFK Vänersborg. Ett mycket glädjande besked för föreningen att den mycket lovade försvarstalangen kör vidare. Vi stämmer av med Hugo och ser hur hans känslor är inför den stundande säsongen.

Kort, kan du säga något om säsongen som gått för egen del?

– Det blev inte riktigt som man tänkt sig, det är klart att jag hade velat spela mer men samtidigt så är det en konkurrenssituation som har varit tuff vilket jag har full respekt för. Jag har försökt att ge mitt allt både på träning och match och försökt att visa att jag ska förtjäna speltid.  Det har varit otroligt kul när jag väl fått chansen att spela!

Hur känns det att inom några veckor dra igång en ny försäsongsträning med allt vad det innebär?

– Det ska bli jätteroligt och spännande att dra igång med en ny försäsong igen. Vi ska ha en kravbild som ska vara minst lika tuff som tidigare om inte än tuffare så att vi är väl förbereda inför kommande säsong med allt vad det innebär. Jag är oerhört taggad på att dra igång igen!

Kommande säsong blir det spel i Allsvenskan, men det känns ändå som att många är villiga att vara med på Återtåget till Elitserien , både partner, spelare och föreningen. Vad är känslan kring detta?

– Att alla är eniga känns mycket bra och det är exakt det jag känner som behövs. Det känns inspirerande att alla är eniga på att vi ska tillbaka till Elitserien och att Återtåget har startat. Det ger energi för alla runt omkring, både supportrar, folk i föreningen och till oss spelare i laget. Det känns oerhört skönt att så många spelare från tidigare säsong har aviserat att de kommer köra vidare och vill vara med och ta upp klubben i finrummet igen. Det sporrar mig och förhoppningsvis alla andra lite extra!

Något du vill hälsa till våra supportrar?

– Det är svårt att sätta ord på hur mäktigt det är att dra på sig IFK tröjan och spela bandy inför våra fans när de sjunger och och stöttar oss. Vi spelare ska leverera oavsett men när vi har med oss våra supportrar ger det en extra energi som jag tror man behöver vara på planen för att förstå hur det känns för oss som spelare. Det ger oerhört mycket! Jag hoppas alla kommer komma även kommande säsong, ni är den 12:e spelaren och lika viktig som oss spelare, ledare och övriga i föreningen!

Återtåget – Alla ska med!

Stötta Återtåget och köp ditt säsongskort på www.ifkvbg.se