Förlängda restriktioner till 13 december och ingen publik

IFK:s förhoppning har varit att den 20:e november så skulle Västra Götalands restriktioner upphöra och vi skulle kunna erbjuda våra 300 säsongskortsköpare plats på Arenan.

Tyvärr förlängs restriktionerna till den 13:e december det blir fyra matcher som publiken kommer att utestängas från Arena Vänersborg vad vi vet idag.  Detta innebär att vi kommer att ha 0 personer i publik

Inga matcher kommer att spelas för något lag förutom Elitlaget för Herr, dessutom tillåts det inga träningar för J 19 och Dam.

Förstår att ni som vill se bandy live/träna/spela är besvikna, det är hela IFK också och kanske framförallt för våra Elitlag, Herrlaget får spela inför tomma läktare, Damlag och Juniorlag får varken träna tillsammans eller spela, det har nu gått fyra veckor sedan senaste isträningen för dessa lag, nu blir det ytterligare tre veckor, jag lider med alla, säger ordförande Bill-Arne Andersson.

Bill-Arne Andersson tipsar också om att Du kan följa IFK Vänersborg på Sportbladet Play, där samtliga 26 omgångar och samtliga Elitseriematcher kan ses för 1299:-, väljer du ett sådant paket så fyller du i att Ditt favoritlag är IFK Vänersborg, då går 100:- direkt till IFK.

Nu finns det bara en sak vi kan göra, det är att alla tar SITT ansvar, håller avstånd, sköter handhygien, och för övrigt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.