Festlig ungdomsavslutning i Arena Vänersborg

Många härliga bilder tagna av fotograf Patrik Karlsson igår. Fler finns inom kort i vårt stora bildgalleri.

 

Det blev en härlig avslutning på årets bandysäsong i IFK Vänersborg när klubben igår kväll höll sin årliga ungdomsavslutning i Arena Vänersborg. Cirka 200 spelare och ledare avtackades för sitt stora engagemang och fina jobb de lagt ner i föreningen under året som varit.

Sju ungdomslag åkte in och gjorde en häftig entre´ till hög musik, sedvanliga eldflammor och där IFK:s samlade A-trupp bildade ett led och välkomnade in alla IFK-spelare på isen. Det hela var mycket stämningsfullt och det var välbesökt på läktaren där flera hundra föräldrar, släkt och vänner hade samlats för att hylla klubbens framtidsnamn. Lagen som var med på avslutningen i går var de allra yngsta från bandyskolan till U9, U10, U12 A och U12 B, samt våra flicklag F10, F12 och vi kan mycket glädjande konstatera att IFK:s ungdomsverksamhet växer allt mer, inte minst på flicksidan.

Efter entren var det så dags för sedvanligt matchspel där respektive åldersklass spelade tvåmål förstärkta av A-lagsspelare, samtidigt som  Roger Karlsson åkte runt och intervjuade IFK:are på isen, allt från ledare till spelare i de olika lagen. Ett mycket uppskattat inslag!

I sedvanlig stil så avslutades hela tillställningen med prisutdelning där IFK:s A-lagskillar förrättade utdelningen framför huvudläktaren, samtidigt som vår fotograf Patrik Karlssson tog många häftiga bilder som senare kan skådas i vårat bildgalleri. Mats Ahlstedt som tränar IFK:s F12 lag blev i år utsedd till årets ungdomsledare  för sitt stora engagemaang  inom klubbens växande verksamhet inom flickbandyn. Mats var dessutom cupgeneral för Fridacupen som tidigare  denna säsongen hölls i Arena Vänersborg och som blev till en stor succé, en flickcup som såklart återkommer även nästa säsong.

IFK Vänersborg vill slutligen passa på att tacka alla (spelare, ledare, föräldrar och övriga som gjort insatser ) för den fina säsong som varit och för den oförglömliga ungdomsavslutningen som hölls i går!

Text: Niklas Thonander