"Fager" skriver nytt kontrakt

IFK Vänersborgs unga landslagsspelare Christoffer Fagerström har förlängt sitt kontrakt med föreningen. Christoffer har under säsongen fortsatt sin mycket fina utveckling och tagit stora steg framåt. Säsongen som gick gjorde Christoffer 19+9 poäng under grundserien och ytterligare 2+1 i slutspelet. Tyvärr fick Christoffer slutet på säsongen förstörd av en knäskada och håller som bäst på att rehabträna för att komma tillbaka. Under hösten var Christoffer med i landslaget och gjorde där sitt första mål i den blågula dressen. Det nya kontraktet löper över ett år.

– Det känns skönt att ha bestämt sig. Jag ser fram emot att få jobba ihop med grabbarna i laget och det är bra att vi fått in Mikko också. En viktig faktor till att jag gärna spelar vidare i IFK är också att fortsätta få möjlighet att jobba med Stefan Karlsson och Calle Klingborg. Med hårt jobb kommer vi att fortsätta utvecklas både som lag och individer. Jag är stolt över att spela i IFK och trivs bra i Vänersborg, säger Christoffer Fagerström om sitt nya kontrakt.

Christoffer Fagerström stannar i IFK ytterligare en säsong! Grattis till ditt nya kontrakt #11 !

 

Tommy Hjert ordförande för sport/elitkommittén om Christoffers nya kontrakt,

– Christoffer är en kraftfull spelare som är ett ständigt hot mot alla försvar. Hans förmåga att kombinera kraft, fart och finess gör honom unik i bandysverige. Vi är naturligtvis glada att vi lyckats hitta en helhetslösning som gör att Fager spelar vidare i IFK, säger Tommy Hjert ordförande för sport/elitkommittén.

IFK tränaren Stefan Karlsson är inne på samma linje,

– Väldigt glädjande att Christoffer valt att stanna hos oss. Hans betydelse för laget är stor, det såg vi inte minst när skadan kom i kvartsfinalerna mot VSK. Christoffer med sin vilja att utvecklas tillsammans med laget kommer att vara en viktig pusselbit nästa säsong, säger Stefan Karlsson.

Fagerström gör här ett av sina två mål i segermatchen mot Edsbyn hemma denna säsongen. Edsbyns keeper Erik Persson sträcker sig förgäves!