En nätverksträff som bjöd på intressanta intervjuer och ett trevligt mingel

Under fredagen 24/2 arrangerade IFK Vänersborg återigen en nätverksträff på Quality Hotel där över 85 gäster fanns på plats för att bygga relationer, göra affärer samt lyssna på de intressanta intervjuer det bjöds på under frukosten. IFK Vänersborgs nätverksträffar har gett ett eko i området och det är många som intresserar sig för att vara med under träffarna som går under konceptet 90% buisness och 10% bandy vilket har varit mycket uppskattat.

Under fredagens intervjuades följande personer:

  • Kristina Bang som är marnadskommunikationschef på Brandt Bil där hon har varit verksam de senast 8 åren. Hon berättade om hur företaget har växt och fortfarande växer, både på personalsidan men även att de har öppnat upp på flertalet nya platser. Hon pratade och varmt om den Brandt andan som företaget jobbar efter och att de inom kort kommer få nya fräscha kontor på Trenova Center i Vänersborg.
  • Jenny Jenséus som är Commercial Manager på Gullmarsstrand där hon arbetat i 3 år. Hon berättade om deras faciliteter och att allt från konferens, mat och spa ligger på bryggan precis längs med havet vilket gör stället unikt. De har ett flertalet koncept med allt från vandringspaket, padeltpaket till fredagsmys med god mat och spa. De har även ett nytt koncept för julbord där de har släppt den traditionella julmaten och istället serverar mat med smaker från julen.
  • Ludvig Ahnberg som är nytillsatt hallchef på Vänersborgs nyöppnade toppmoderna padelhall We4 Padel. En hall som hade invigningen samma dag som nätverksträffen. Ludde berättade om hur de kommer arbeta framöver för att få fler att upptäcka den fantastiska sporten padel och hur förväntansfull han är på att dra igång arbetet. Ludvig som spelat mycket padel tidigare i flertalet hallar lyfte fram denna nyöppnade hall som den absolut modernaste i Trestad där han även lyfter fram vikten av att det ska kunna bli en mötesplats för människor i alla åldrar. Det kommer bli väldigt spännande att följa utvecklingen av hallen och verksamheten!
  • Tobias Johansson som är klubbchef i IFK Vänersborg fick summera säsongen som börjar lida mot sitt slut även om det är några veckor kvar. Tobias lyfte hur välmående föreningen är och vilka kliv man har tagit i stora delar av föreningen det senast året. Sportsligt ser det väldigt bra ut underifrån med flertalet större kullar som är på väg upp samt en mycket intressant juniorsatsning som klubben kommer göra med F17, P17 och P19 där målet är att kunna fostra nya bandyspelare till föreningens representationslag, dam och herr. Han lyfte även damernas framfart under säsongen och den ljusa framtid som laget har framför sig. Tobias avslutade med att herrlaget sportsligt inte nådde de resultat man förväntat sig under säsongen men att arbetet inför kommande säsong är i full gång och att de jobbar hårt med den befintliga truppen samt intressanta externa spelare som finns på marknaden för att spetsa truppen ytterligare till kommande säsong.

 

Vi vill rikta ett extra stort tack till Quality Hotel för en fantastik frukost och värdskap under morgonen.

Vi får hela tiden nya förfrågningar vårat nätverk vilket är fantastiskt kul! Vill ditt företag vara med och nätverka tillsammans med oss och alla andra företag? Kontakta då Peter Grönros, 072-5644700 eller Roger Karlsson, 070-3779112.