En Julhälsning från IFK Vänersborg

Vi har kommit halvvägs in i bandysäsongen och närmar oss ett nytt år med allt vad det innebär. Verksamheten är just nu i full gång i alla olika delar av föreningen, allt från på isen till det vid sidan av. Vi har ett ungt damlag som i dagsläget ligger på 5:e plats i damallsvenskan och har bjudit på en strålande bandy hittills under säsongen. Har ni inte varit ute och kikat på detta talangfulla lag bör ni ta er till arenan framöver och göra det. Nästa hemmamatch för damerna är söndagen den 15 januari då Hammarby gästar Arena Vänersborg.

Herrlaget startade säsongen på ett mycket imponerande sätt men har den senaste perioden haft mycket stolpe ut. Vi kämpar på och ska se till att vända denna trend till något positivt på annandagen. I medgång flyter allt på, både på isen, på läktaren och vid sidan av men nu gäller det att vi tillsammans står upp och stöttar herrarna så att vi får uppleva den fantastiska känslan av att vinna igen i Arena Vänersborg.

Vårt unga utvecklingslag som spelar i division 1 har imponerat i flertalet matcher under säsongen trots att medelåldern säkerligen är 10 år yngre än de flesta andra lagen i serien. På annandagen spelar de ett ”förderby” klockan 13.00 då Gripen B står för motståndet i Division 1. Kom ut och kolla på framtidens elitspelare!

Övriga lag i föreningen från P19, P17, F17 och neråt är i full gång med olika seriespel och poolspel. Skridskokul som är en aktivitet där våra allra yngsta flickor och pojkar (4–6 år gamla) är med och lär sig åka skridskor är också ett tillfälle där det skapas stor rörelseglädje hos barnen. I söndags var det julavslutning med julmusik, fika till alla barn och föräldrar samt besök av jultomten och IFK Älgen, något som uppskattades av alla barn. Det är sällan en söndag utan att det dyker upp en eller flera nya barn vilket är väldigt kul.

Jag och IFK Vänersborg vill passa på att tacka alla ideella funktionärer, volontärer, spelare, ledare, sponsorer, företag och sist men inte minst alla ni fantastiska supportrar som stöttar oss i alla lägen. Det är vi alla tillsammans som ser till att vi kan fortsätta utveckla vårt fantastiska IFK Vänersborg på alla delar, allt från bredd- till elitverksamheten.

Jag hoppas vi ses på annandagen då det väntas storpublik i Arena Vänersborg! Tillsammans kan vi göra detta till ett arrangemang som sent ska glömmas!

Jag hoppas ni alla får en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Julhälsningar, Tobias Johansson, Klubbchef – IFK Vänersborg