En intressant spekulant på målvaktsposten

Nu har äntligen en ny Elitserievecka börjat och årets VM och uppehåll är slut!

Det enda VM som har varit någorlunda intressant är det som gick här förra året. Är nästan bara finalen som är av intresse att se. Mellan Sverige – Ryssland, som vanligt. Så i söndags var det tidig uppstigning för hela bandy-Sverige för att kolla in denna VM-final. Tyvärr blev det ju ”bara” ett silver med hem. Hade bara Claesson sett till att få med Fager hade det blivit en trevligare hemresa. Men nu får vi hålla tummarna inför nästa VM att guldet kommer med hem till Sverige där det hör hemma. Dessutom, så tack och lov kommer ju VM att spelas efter SM-finalen nästa år. Vilket betyder inget onödigt uppehåll såhär i slutspelstider, då man bara vill ge järnet för att nå till Friends!

Sen du var inne här och läste senast så har vi tränat, tränat, tränat och sen har vi tränat lite mera. Det har varit full fart på träningarna, ingen vila för spelarna här inte!

Efter vi åkte hem från Kalix så åkte Pertti med sin familj hem till Finland igen så vi har haft like vikarierande målvakter. Bla en från J20 och så har Sixtensson gjort bejublade insatser i målet. Ryktades att man från styrelsen ville riva Perttis kontrakt och skicka in Sixten i mål istället. Men många sa ifrån och tur är nog det…

Så medans Edsbyn varit och solat så har vi öst på för att spurta ikapp dom och Västerås för att knipa 4:e-platsen!

På onsdag drar det äntligen igång igen! Sirius hemma i Arenan innan vi på fredag sticker upp till Ljusdal. Därefter Hammarby hemma på söndag och tillslut Vetlanda borta på tisdag. Kan redan nu hinta lite om att Älgarna kommer arrangera resa dit så håll ut på deras hemsida om priser och tider för bussarna!

 

#Plommon