En hälsning från Robin!

-

Tjena alla blåvit!

Jag kom till IFK som en ung oerfaren kille som främst ville utvecklas som bandyspelare men även som person.

Det har inte alltid varit smärtfritt, varken på eller utanför planen. Men föreningen har alltid varit hjälpsam och tagit hand om mig på ett väldigt bra sätt.

Jag är väldigt glad att jag valde IFK när jag tittar tillbaka på tiden som varit och den utveckling jag fått. Jag vill rikta ett speciellt tack till Jocke Hedqvist som var den stora anledningen till att det blev Vänersborg för min del, som även under hela min tid här nere i väst har varit ett otroligt stort stöd och alltid ställt upp för mig.

Det har varit fyra väldigt bra år som jag alltid kommer att bära med mig. IFK och alla blåvita supportrar kommer alltid ha en speciell plats hos mig. Men nu är det dags för mig att gå vidare och ta nästa steg i min karriär.

Jag skulle vilja framföra ett väldigt stor tack till alla i och runt IFK Vänersborg för den här tiden och stort lycka till i framtiden!

På återseende!

//79an

 

 

foto: Patrik Karlsson