David Jensen tillbaka i IFK Vänersborg

Vi kan stolt presentera David Jensen som vårt senaste nyförvärv till herrtruppen. Ett välbekant ansikte i föreningen som nu väljer att komma tillbaka till IFK vilket vi är otroligt glada över. Vi har stämt av läget med David efter hans nysignerade kontrakt.

Först och främst, hur känns det att komma hem till IFK Vänersborg igen?

Det känns väldigt bra att vara tillbaka i de blåvita färgerna. Det är här jag har formats som bandyspelare och jag ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas på hemmaplan.

Trots spel i andra klubbar under ett antal säsonger så har du har hela tiden bott kvar Vänersborg och arbetat här. Du trivs bra i staden och på ditt arbete?

Ja precis, för mig är livet utanför bandyn en viktig faktor även för att kunna prestera på isen och som du säger så trivs jag väldigt bra i staden och med mitt jobb. Så jag har blivit kvar trots spel utanför Vänersborg.

Vad är förväntningarna inför återkomsten till föreningen och klubbens mål om att ta klivet till Elitserien igen?

Det är viktigt att föreningen har ett tydligt mål om att vi ska vara med och slåss i toppen och ta tillbaka föreningen dit man hör hemma. Det kommer krävas ett hårt jobb och inget kommer gå av sig självt men känslan är att alla i och runt om föreningen är väldigt revanschsugna och det kommer bli otroligt kul!

Vad är dina styrkor som du kommer kunna bidra med i IFK tröjan framöver?

Jag är en spelare som är skridskostark och gillar att sätta mina medspelare i bättre lägen både i det offensiva och defensiva spelet. Så jag hoppas att kunna bidra med att sätta rätt spelare i rätt lägen samt att göra vad jag kan för att freda vårt eget mål.  

Något du vill hälsa till alla IFK supportrar?

Låter lite klyschigt men ett tåg behöver drivmedel för att nå sin destination och i återtåget är ni en stor del av det, så jag hoppas att vi ses i vinter!

Vi hälsar återigen David Jensen varmt välkommen tillbaka till IFK Vänersborg!

Återtåget – Alla ska med!