Dags för ispremiär

Bandyikonen för Vänersborgspubliken – Sami Laakkonen är på besök i Arena Vänersborg

Nu är det då dags för IFK att ha sin ispremiär i Arena Vänersborg under ledning av nye huvudtränaren Ari Holopainen. Där kommer publiken bland annat få stifta bekantskap med de finländska nyförvärven Juho Liukkonen och Kimmo Kyllönen. Juho som är tillbaka i svensk toppbandy igen efter några år i sin finska moderklubb Kampparit Mikkeli och som tidigare haft stora framgångar i Bollnäs med SM-finaler på meritlistan. Kimmo är ny från Tellus och räknas som en av världens främsta målvakter. Två riktiga klassförvärv.

I samband med is-premiären kommer det också att spelas en internmatch mot tidigare blåvita spelarprofiler som genom åren betytt mycket för klubben som bland annat Sami Laakkonen som flyger hit från Finland för detta evenemang. Mats Fröberg, Stefan Fredman, Danne Hjelm, Håkan Engström är bara några av våra älskade profiler som vänersborgspubliken kommer få se in action under lördagseftermiddagen på nytt.  Roger Karlsson kommer att intervjua spelarna på isen och vår souvenirshop kommer att hålla öppet, där vi även kommer att ha försäljning av årskort.

Intresset har visat sig stort för detta evenemang. Inte minst på sociala medier så passa på att komma till arenan på lördag och se våra A-lagsspelare och ge dem sitt stöd inför den nya säsongen som stundar samt hylla våra äldre profiler som betytt så mycket för klubben. Ispremiären varar mellan klockan 15.00-17.00.

Väl mött!