dagen före imorgon och efter igår.

Jahopp, då va det dags för årets första långa bussresa imorgon! Och som man har längtat! Som jag skrev tidigare så hade man vid det här laget redan varit uppe i Edsbyn någon gång på försäsongen, men icke i år! Ska bli riktigt kul att slänga sig i ett säte i bussen, slå på datorn och lira lite FM! Men eftersom våran buss inte har eluttag (Det är väl ändå 2011 eller??!??) så håller batteriet i typ 1,5 timma! 🙁 Tur kan har med iPhonen att leka med istället! (Om det är någon från Siba eller Elgiganten som läser detta så ta kontakt med mig, vill ha sponsring! Hade tänkt mig en iPad2! Tack på förhand).

Och för er som inte riktigt har förstått än, så in och följ mig på Twitter!!! @Plomm0n, sista ”0” är en NOLLA! Imorgon drar den igång på riktigt! Kommer uppdatera typ MASSOR!

______________________________________________________________

Måste säga att ett resultat från gårdagens matcher överraskade ordentligt!

Kalix utklassning av Tillberga hemma på IP skrevs till hela 8-0! Det hade iallafall inte jag räknat med. Inte heller att det skulle bli så jämt i Sandviken där Vetlanda va på besök. 5-4 där, ”bara”. Så Vetlanda ska man nog inte räkna bort trotts deras manfall i somras! 2-2 uppe i DINA Arena , Kungälv stod upp bra mot ”Guldbyn”. Vi kommer stå upp ännu hårdare!!! 6-3 till Bajen mot Villa va inte så överraskande får ja säga. Med över 4000 i ryggen är Bajen svårstoppade på hemmaplan!

(En liten notis om Hammarby, 10-10 på två matcher mot oss! Hammarby kan inte vinna!)

______________________________________________________________

Ikväll är det träning som gäller, 18:30 för den nyfikne och efter det är det packning som gäller för morgondagens resa! Hoppas allt kommer med i packningen! Måste nästan säga att den jobbigaste grej att glömma hemma är fotbollen! För är inte den med, jisses vilket liv det blir då!

______________________________________________________________

We’ll Keep The Blue Flag Flying High,

Cos’ Vänersborg will never die!

 

Hörs imorgon, PEACE!