Conny Heinulf ny tränare för P20

Conny Heinulf är klar som ny tränare för IFK Vänersborgs P20-lag.

–Vi är väldigt glada att få Conny som en resurs till vår fortsatta satsning på ungdomssidan. Han har mycket kunskaper och stor erfarenhet som vi tror kommer tillföra ytterligare en nivå till vårt P20-lag som i fredags blev svenska mästare, säger Tommy Hjert, ansvarig i Sport- och Elitkommittén.

Conny kommer att jobba tillsammans med Thomas Johansson, som har gjort ett fantastiskt jobb med truppen som varit i SM-final fyra år i rad, och i år tog SM-guld på Studenternas i Uppsala.

–Vår ambition inom IFK Vänersborg är att skola kommande elitspelare i vår ungdomssatsning. Vi vill ge dem de bästa förutsättningarna för att kunna spela i elitserien på sikt, säger Tommy Hjert.

Conny själv tycker också att det ska blir spännande att komma in och förstärka den nuvarande ledarstaben i P20.
–Det känns jättekul. IFK har gjort ett väldigt bra arbete under en längre tid och har en bra ungdomsverksamhet, säger Heinulf.

Conny är uppvuxen i Vänersborg och har IFK Vänersborg som sin moderklubb. Han gick upp i a-laget som 15-åring och spelade där tills han var 20. Då bar det av till Selånger där han gjorde 4 säsonger, innan han kom tillbaka till IFK och spelade i allsvenskan/elitserien tills han var 32. Därefter begav han sig till grannkommunen och Gripen där han både har spelat och varit ledare för ungdoms- och A-lag. Han har dessutom varit tränare för FC Trollhättans juniorlag.

–Jag blir ett par ögon ytterligare och har förhoppningsvis en del att tillföra eftersom jag hållt på länge med bandy och spelat mycket själv. Det känns kul att ha fått den här förfrågan om att hjälpa till, säger Conny.

Vi hälsar Conny Heinulf varmt välkommen tillbaka till IFK Vänersborg och önskar honom lycka till med den fortsatta utvecklingen av våra duktiga unga talanger!

–> Här kan ni se en bild på Heinulf som aktiv när han gör 1-0 i seriepreimären mellan IFK Vänersborg och Arvika den 10 december 1978.