Christoffer Norin klar för spel i IFK Vänersborg

Nu är det klart att Christoffer Norin kommer att tillhöra IFK Vänersborg under säsongen 2012/2013. Tack vare ett bra samarbete med Villa Lidköping, har föreningarna nu kommit överens om att IFK hyr Norin för hela säsongen.

– Det här känns bra, säger Tommy Hjert, spelaransvarig i IFK Vänersborg. Vi bygger för framtiden och vi har både erfarenhet samt bra förmåga att ta tillvara och utveckla unga talangfulla spelare. Christoffer är en ung, utvecklingsbar och ambitiös spelare, vilket passar bra in i vår strategi, säger Tommy.

I och med att Christoffer nu ansluter till IFK:s trupp är arbetet med att färdigställa truppen för den här säsongen avslutat.

– Verkligen roligt att det löste sig med Christoffer, säger Jonas Berner tränare i IFK Vänersborg. Christoffer är en kille vi har haft ögonen på under en längre tid. Han är en skridskostark spelare och ett framtidslöfte som blir ett bra tillskott till vår spelartrupp.

Det här betyder också att ryktena om en comeback från Viktor Weiselius kan avskrivas. Vi kommer inom en snar framtid att lägga ut en längre intervju med Viktor på vår hemsida om hans fantastiska karriär i den blåvita tröjan.

Vi hälsar Christoffer varmt välkommen till IFK Vänersborg!