Christoffer Fagerström lämnar IFK Vänersborg

Nu är det klart att Christoffer Fagerström lämnar IFK Vänersborg. Christoffer Fagerström har spelat 8 säsonger i IFK Vänersborg, och har varit en av IFK:s mest tongivande spelare under de senaste åren.

Jag har haft 8 fantastiska och utveckande år i IFK. Jag känner att jag är i behov av att byta miljö och utvecklas som människa. Jag vill tacka alla supportar, föreningsmänniskor, älgarna, ledare, materialare och spelare. Det har varit ett privilegium att få spela för Vänersborg och den fantastiska publiken. Jag är väldigt stolt för att fått tillhöra IFK och tacksam för allt föreningen gjort för mig, säger Christoffer Fagerström.

IFK har både lag och organisation för att tillhöra toppen av svensk elitbandy. Jag hoppas att jag någon gång i framtiden kommer att få spela hemma i IFK igen, avslutar Fagerström.

Det är klart det är ett märkbart tapp för IFK, Fagerström har varit en av våra mest centrala spelare de senaste åren. Jag har haft förmånen att följa Fager under hans karriär i IFK. Från en stor talang till etablerad elitspelare, och måste självfallet säga att det är en imponerande resa han uppvisat, säger Tommy Hjert

Jag önskar Fager lycka till i sin fortsatta bandykarriär och hoppas naturligtvis att någon gång i framtiden få se han i den blåvita dressen, avslutar Tommy.

IFK Vänersborg som förening vill också avslutningsvis passa på att tacka Christoffer för fantastiska insatser under åren. Från junioråldern till etablerad elitseriespelare. Lycka till med din fortsatta bandykarriär!