Bröderna Hjelm klara för IFK

Foto: Pernilla Fäldt

Bröderna Hjelm, Jesper och Viktor, är klara för IFK Vänersborg. Jesper 20 år och Viktor 17 år båda kommer närmast från spel med Rättvik. Båda har skrivit 1 -årskontrakt med IFK

Jesper har meriter från P15 landslaget och tillhörde säsongen 14/15 Västerås SK, en säsong som stördes mycket av sjukdomar. Den senaste säsongen har han spelat i allsvenskan med Rättvik.
Jag ser fram emot att få vara en del av den satsningen som IFK Vänersborg gör. För mig är detta en chans som jag ska göra allt för att ta vara på, säger Jesper. Den yngre brodern Viktor har medverkat i både P15 och P17 landslaget, senast med ett VM silver från 2016. Trots sin unga ålder har även Viktor spelat med Rättvik i allsvenskan.
Detta ska bli fantastiskt roligt. Jag ser det som ett väldigt bra steg för min utveckling och känner mig väldigt motiverad till min fortsatta bandysatsning, säger Viktor.

Det är mycket positivt att IFK kan knyta unga talangfulla spelare till föreningen. Det är viktigt både på kort och lång sikt och naturligtvis för såväl vårt A-lag som för vår ungdomsverksamhet, säger Tommy Hjert.

IFK önskar Jesper och Viktor välkomna till vår blåvita klubb!

Värt att notera är att pappa Dan spelade flera säsonger i IFK Vänersborg och säsongen 92/93 blev han utsedd till årets spelare i IFK