Broberg och sirius

Ja, i tisdags så lyckades tyvärr  inte Sverige ta sig till nästa sommars fotbolls-VM i Brasilien utan vi får ta sikte på EM 2016 istället!

Även vi åkte på en förlust men då på onsdagen hemma mot Broberg, vilket kunde ses som ett litet bottennapp. Men tyvärr får man någon sån per år.

Men vi laddade om för en ny fight i lördags, som blev en riktigt skön vinst! En seger som tillslut skrevs till 7-2 efter ett underläge med 1-0 i paus hemma mot Kalix.

Finns bara två negativa saker om den matchen att säga egentligen. Första halvlek och publiksiffran. Tycker det är sjukt tråkigt att inte fler lämnade TV-soffan en lördagskväll kl 20 för att hjälpa oss på vägen till Friends Arena!

Första halvlek kunde ju givit lite mer mål. Men att gå ut på isen efter paus med ett underläge var ju kanske tydligen bra för grabbarna.

 

 

Som ni vet är ju Gabbe skadad och vilar några veckor. Så det var Mattias som vaktade buren i lördags, vilket han gjorde helt utmärkt och jag hoppas han är stolt över sin insats. Nu gäller det bara för honom att vakta lika bra imorgon kväll borta mot Sirius.

Så som sagt, nu kör vi på mot Sirius på Studenternas imorgon så laddar vi på efter det mot Ljusdal hemma i Arenan på fredag! Då hoppas jag det kommer betydligt fler än dom ca 1100 som kom sist! Allt stöd behövs, det är det som kan vara skillnaden på vinst och förlust!

 

Vill även passa på att gratta Fagerström och Zitouni som blivit uttagna att representera Sverige i U23-VM som ska spelas i Ryssland 6-8 December!

 

#Plommon