Blytung förlust på Sävstaås


Emil Viklund med ett fantastiskt solomål fram till 2-2. Dock räckte inte det till poäng

Bollnäs Bandy besegrade ikväll IFK Vänersborg på Sävstaås med 4-3 (2-1). Bakom siffrorna döljer sig dock en matchbild och en målchanskavalkad som inte speglas i slutresultatet. – Vi har en period i första halvlek på 8-10 minuter som jag inte är nöjd med. Annars följer killarna vår uppgjorda matchplan hela tiden. Jag tycker att vi långa stunder driver matchen och har svårt att se oss spela bättre och skapa mer chanser men ändå inte få med oss poäng, säger en besviken Ari Holopainen efter matchen.

– Vi förtjänar verkligen poäng idag. En missad straff, ett missat friläge från drygt halva plan, 4 ramträffar och flera klara målchanser missades.  Tyvärr gör vi några individuella misstag som direkt straffas med mål bakåt. Och detta måste vi ta bort. Men vi måste fortsätta tro på det vi gör, för laget gör väldigt mycket bra saker i dagens match och det får vi ta med oss framåt, fortsätter Ari .Redan på fredag väntar IFK Motala i Arena Vänersborg kl.18.00. – Vi får bryta ihop ikväll och sedan ladda om,  avslutar Ari Holopainen.

Matchen i korthet:

1-0 Christian Mickelsson min 6, 1-1 Mikko Lukkarila min 6, 2-1 Oskar Olsson min 36. 2-2 Emil Viklund min 53, 3-2 Christian Mickelsson min 55, 3-3 Joakim Hedqvist (hörna) min 82, 4-3 Christian Mickelsson min 88.

Hörnor 9-11

Publik:1213