Bara 42 dagar kvar!

Då har vi avverkat de två första träningsmatcherna av säsong 13/14 med en tråkig torsk mot VSK och en go vinst mot grannarna från Trollhättan, Gripen. En match som ett tag kändes som det kunde sluta hur som helst. Men vi har såklart de starkaste grabbarna så de visade vart skåpet ska stå.

Vi har hunnit med ytterligare ett antal träningspass, spelet och passningarna sitter bättre för varje dag. Så vi ska allt klara av denna säsongens utmaningar också! 😉

Livet som materialförvaltare för ett elitserielag är inte alltid en dans på rosor, ifall någon tror det. Typ som nu, vi har fått ca 80 nya hjälmar. Det är så att alla dem ska göras i ordning inför serien, och helst innan World Cup som är om ganska exakt en månad. Alla klistermärken som sitter på från fabriken ska pillas bort och på ska klistermärken med reklam och spelarnas nummer.
Det tar sin tid kan jag lova!!

Men som tur är så tycker man om sitt jobb så pass mycket så det gör inte så mycket, resultatet kommer bli bra! Blåa hjälmar hemma till dom blå dräkterna och vita hjälmar till dom vita dräkterna borta.
Förresten första gången på väldigt länge som vi är lediga kommande helg. Annars har vi varit uppe i Edsbyn och spelat Champions Cup men eftersom vi är med i World Cup i år så hoppade vi över den resan, så grabbarna får vila upp sig lite. Nästa helg är det VänerCupen hemma i Arenan med Bissen Brainwalk på söndagen, som jag hoppas allt tänker vara med och gå! Helgen efter det är de Svenska Cupen i Lidköping.

Sedan är vi inne i Oktober, månaden då serien börjar!!

Och glöm inte bort att följa IFK på Facebook, Twitter (@IFKVBG_) och Instagram (@IFKVBG) för det absolut senaste!