Återigen en lyckad inspirerande nätverksträff

Premiärdagen startade upp med en nätverksträff och frukost på Quality Hotel. Till dagens träff var det totalt 87 personer på plats vilket är mycket imponerande.

Under frukosten fick som vanligt flera personer chansen att berätta om sitt företag och presentera sina idéer.

  • Frida Karlsson, Hornbach varuchef – berättade om verksamheten ute på Överby och konceptet de arbetar med i företaget. Ett företag som har ett brett sortiment och arbetar mycket efter att alltid kunna erbjuda kunden de bästa priserna.
  • Patrik Carnbäck, Ishockeyspelare Frölunda m.m – fick berätta 0m sin hockeykarriär som har varit allt från spel i Frölunda, Tre Kronor och NHL samt att han även för tillfället håller på att etablera en padelhall på Holmängen i Vänersborg tillsammans med bland annat Roger Karlsson från IFK´s marknadskommitté.
  • Anders Härling, filialchef på Assemblin i Trollhättan berättade om företaget och deras idéer med att kunna erbjuda smarta ellösningar både till förtag och privatpersoner.
  • Jesper Bryngelson som är ny huvudtränare för IFK´s herrlag tillsammans med assisterande tränare Robert Mayborn fick berätta om lagets nya spelidé, hur de vill spela en mer offensiv bandy som ska generera fler åskådare och dessutom fler poäng.
  • Joakim ”Kimmen” Johansson, den hårdskjutande backen i IFK´s herrlag berättande om lagets försäsong och hur det är att spela under nya tränare Jesper Bryngelson samt sina tankar för säsongen 22/23.

Det är många som intresserar sig för att vara med på våra nätverksträffar, lära känna nya företagare och ta del av den gemensamhet det bidrar till. Vill du vara med tillsammans med ditt företag, tveka inte på att kontakta Peter Grönroos – Marknadskommittén: 072-5644700 eller Roger Karlsson – Marknadskoittén: 070-3779112.

 

Ett extra stort tack till Quality Hotel för den goda frukosten och proffsiga värdskapet.