Årsmöte med positivt resultat

65 personer deltog på IFK Vänersborgs årsmöte den 16 juni. Efter ett framgångsrikt år med J20 guld, kvartsfinalspel mot SAIK för A-laget, och ett lyckat bandy-VM redovisade föreningen ett positivt resultat på 414 407 kr. En effekt av verksamhetsårets resultat är att föreningen för första gången på många år uppvisar ett positivt eget kapital.

Stig Bertilsson omvaldes på 1 år som ordförande i styrelsen och övriga styrelsen består nu av Annika Blixt, Tommy Hjert, Camilla Hansson, Joachim Friberg, Andreas Vänerlöv, Lars Alfredsson (nyval), Göran Törnberg (nyval), Pernilla Fäldt (nyval), Eva Lindquist (suppleant), Rolf Andersson (suppleant, nyval) och Anki Sandberg (suppleant, nyval).

Petter Andersson, Hagaparkens lirare

Hagaparken som varje match delar ut priset ”Hagaparkens lirare”, delade som brukligt ut pris till ”Hagaoparkens lirare 2012-2103”. Priset gick i år till Petter Andersson.

Avslutningsvis berättade Stefan Karlsson om läget i A-truppen. Ambitionen är att försäsongsträningen skall leda till en bättre inledning av elitserien än som varit kutym på senare år. Inför elitserien deltar laget i Worldcup i Sandviken som blir en bra världemätare på truppens status. Stefan känner sig trygg med att vi har kunnat behålla truppen och dessutom bland andra fyllt på med en mycket duktig spelare som Olle Sundin.