Ari inför den spännande avslutningen

- Vi har tre tuffa och härliga matcher kvar, där jag ser Villa borta som den största utmaningen, säger Ari Holopainen inför seriens avslutande.

Villa Lidköping borta, Bollnäs borta och AIK hemma. Där har vi IFK Vänersborgs sista matcher i serien, och vad krävs för att IFK ska slippa kvala till slutspel:

-Jag tror vi måste ha två poäng i dessa matcher, och det siktar vi på.

Hur är känslan i truppen ?

-Tycker vi har bra känsla i laget på allt. Vi visar de sista matcherna att vi har en kämpaanda där vi kunde ta poäng borta mot både AIK och Västerås. Man märkte i sista matchen mot Västerås att det har varit en tuff period med mycket resor, då vi de sista tio minuterna inte riktigt orkade med.

Trots detta lyckades IFK ro hem en poäng. Härligt.

Det har varit fem matcher på tolv dagar men nu blir det lugnare, menar Ari:

-Tycker nu de sista matcherna har ett helt normalt spelschema.

Villa borta 17 februari följs av Bollnäs borta 19:e, för att avsluta mot AIK hemma 23:e.

Skador?

-Inga i nuläget. Det enda är att Joakim Johansson är hemma i familjekarantän och han ska var frisk på onsdag. Nu måste han träna innan han kommer tillbaka i spel.

Domarna har varit i fokus den sista tiden i medierna, där olika domslut har diskuterats livligt. Vad har du för uppfattning:

-De håller inte riktigt alltid. De utvecklas inte på samma sätt som bandyn går framåt. Nu kan alla göra fel men det gäller att de inte gör samma misstag igen.

Nu önskar vi de blåvita lycka till i de sista matcherna i serien:

-Det kommer bli oerhört spännande och tight, avslutar Ari.