ÅRETS BANDYBILD av PATRIK KARLSSON

Tävlingen Årets Bandybild är avgjord och vinnarbilden togs av IFK Vänersborgs Patrik Karlsson. – Det här ger blodad tand att fortsätta fota, säger han till svenskbandy.se.

Motiveringen: Årets bandybild uppvisar IFK Vänersborgs välbesökta bandyskola som på ett träffsäkert sätt symboliserar glädjen med bandy och att sportens återväxt är god.

Fotointresset har alltid funnits hos Patrik, som anser sig vara en glad amatör.

– Det började egentligen redan när jag gick i nian och hade foto som tillvalsämne, säger Patrik och berättar att han delar intresset med sin 14-åriga dotter.

– Det är roligt att dela intressen med sina barn. Tidigare har jag varit ungdomsledare för grabbens pojklag i Blåsut. När han tog steget till IFK Vänersborg följde jag med till klubbens informationskommitté och hjälpte till att fota, berättar han.

Patrik har tagit stora delar av bilderna på IFK Vänersborgs hemsida.

– Jag och dottern köpte lite riktiga fotogrejer i höstas. Jag har bevakat alla IFK:s hemmamatcher i vinter plus några bortamatcher. Det känns jättekul att vinna det är priset. Jag såg att Martin Henriksson vann förra året. Det är en fantastisk fotograf och det är väldans trevligt att finnas med i samma sällskap, menar Patrik.

–>Här på svenskbandy.se kan ni se fler bidrag i tävlingen.

ETT JÄTTESTORT GRATTIS TILL PATRIK KARLSSON från hela föreningen!!

IFK Vänersborg är oerhört stolta över att just Patrik fick ta emot detta priset. Vi vet hur mycket tid, hjärta och själ han lägger ner i att fotografera, redigera och publicera, så extra roligt att han får denna utmärkelse för sitt arbete!