Inbjudan till Aqua Race 2011

Anmäl ditt lag till årets häftigaste aktivitet, den perfekta sommarfesten, för ditt företag eller kompisgäng. Det blir en fartfylld festivalroddkamp i samband med Aqua Blå den 4:e juni i Hamnkanalen.Dagen avslutas med en bankett på Sanden med middag, prisutdelning och underhållning i bästa Aqua Blå-anda.

Om tävlingen

Ni ska vara minst 12 personer i ett lag, plus att varje lag kommer få en egen trumslagare från IFK:s A-lag. Ni harmöjlighet att anmäla fler personer om ni önskar, men endast 12 personer kan tävla åt gången.

Det blir en turnering om 16 lag, så varje lag får tävla minst 3 race. Därefter blir det semifinaler och en final.

Pris: 500 kr/pers (= 6 000 kr / lag / 12 personer) 250 kr / Extra deltagare över 12 personer

OBS! Alla tävlande måste vara simkunniga.

Inkluderar: minst 3 race, fika-korg, mat och dryck på kvällen, inramad lagbild

Tävlingen startar kl. 12 på lördagen och finalen beräknas gå ca 16.30. Information om startordning och tider skickas ut en vecka innan tävlingen.

På kvällens bankett på Sanden delas det ut pris till vinnarlaget samt ett pris för ”Best in show” som utses av en eminent jury.

Betalning sker antingen mot faktura eller direkt till bankgiro (626-8346), ange alternativ i anmälan nedan. Först när betalningen är gjord är er anmälan komplett.

Kontakt; Roland Olin 0761-170 170

Sista anmälningsdag 20 maj.

Aqua Racet arrangeras i samarbete med Aqua Blå och Eventsport.

ANMÄLAN

När anmälan är skickad ser ni ett meddelande längst ner på sidan om anmälan gick igenom. Ett bekräftelsemail med information skickas då till angiven e-post.

*obligatoriska uppgifter

[contact-form 5 ”Anmälan Aqua Race”]