Annandagsderby!

Nu var julledigheten över för denna gången men det har den ju visserligen varit sedan julafton.

Som jag skrev sist så var det den stora fighten på julaftons morgon mellan lag Syd och lag Nord. Detta år så slutade det med en seger för Syd och vi i det Norra laget fick tillslut se oss besegrade och ingen prick i målprotokollet för  egen del. Man kan bara konstatera att jag fick påtok för lite bollar i djupled att jobba på!

Lag Syd hade ganska tidigt bestämt sig för att parkera dom berömda bussarna framför målet med Wallin i spetsen. Men vi tar nya tag nästa år för att ta tillbaka titeln!

Och idag på annandagen vad det dags för det stora derbyt borta mot Villa. Vilket tyvärr slutade med en 6-2 torsk. Men snacket efter matchen var nog mest om att matchen bröts efter ca 15 min för att alla Vänersborgare inte kommit in. Detta på grund av att den tilldelade sektionen var för liten, på tok för liten.  För de måste ändå vetat om att halva Vänersborg skulle komma för sitt lag.

 

Men tillslut så var alla som ville på plats och matchen kunde fortsätta. Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att Villa själva är vidare nöjd med denna match, förutom att de vann. Det blev liksom aldrig något bra spel för någon.

Men vi ska inte deppa mer över detta, ny fight på måndag. Hemma mot Bollnäs. Måndag är ju för många en klämmdag och flera av er gottar sig i långledighet så då hoppas jag ni tar er till Arenan och hjälper oss fixa två nya fina pinnar!

 

#Plommon