ANNA-LENA VANN HÖGSTA VINSTEN I JUBILEUMSLOTTERIET

Text: Svante Johansson

GRATTIS ANNA-LENA TILL HÖGSTA VINSTEN I

JUBILEUMSLOTTERIET

Det var Anna-Lena Löfqvist från Vänersborg som vann högsta vinsten i IFK’s Jubileumslotteri, ett resepresentkort på 36000 kronor. Ett stort grattis säger vi från IFK Vänersborg.

-Tack så mycket, jag blev väldigt glad när jag fick höra att jag vunnit, säger Anna-Lena.

Du kanske brukar ha tur och vinna på lotterier?

-Nej jag vinner inte så ofta. Men jag köper gärna lotter för att stötta våra lokala föreningar, och några vinster har det väl blivit genom åren.

Anna-Lena är också bandyintresserad och har koll på både stora och små lirare i IFK.

-Min son och hans familj är aktiva i IFK, och det var mitt barnbarn Simon som spelar i P!4 som sålde lotten till mig. Jag tycker det är väldigt kul att kunna hjälpa till och stödja ungdomarna. Jag följer också hur det går för A-laget, och det har ju gått bra nu på slutet. Men någon flitig besökare i Arenan är jag inte, säger Anna-Lena.

Vinsten är ett resepresentkort från Eurotravel Sport, så vi undrar om Du hunnit boka någon resa ännu.

-Nej inte än, men jag har tittat lite på deras hemsida och sett att de har många trevliga resor. Jag har ju ett år på mig, så något skall jag nog hitta. Får väl se också om det är någon i familjen som vill följa med, säger Anna-Lena Löfqvist avslutningsvis.

Vi i IFK Vänersborg får önska trevlig resa när det blir dags, och hoppas att Anna-Lena vill fortsätta att stödja och köpa lotter av IFK.