Anfallare och ytterhalv till Tellus!!

Tellus lagbygge är i sin linda nu och idag kan vi presentera 3 nya spelare till truppen.

William Hallberg
Forward – senast i Nässjö (19 år)
Stor och stark kille. 1.90 lång och 89 kg.
Endast 19 år och har väldigt hög potential och blir spännande att följa. Kommer att ta stora steg i ny miljö och mot bättre motstånd.
Visade i elitseriekvalet med Nässjö där han gjorde 7 mål att han vet hur man avslutar anfallen.
Med William kommer vi skynda långsamt och låta han utvecklas så kommer han redan i vinter att ta stora steg och vara ett hot för många försvar.

Jonas Enander
Forward – senast i Hammarby (21 år)
Trots sin unga ålder redan ganska rutinerad efter 5 säsonger i Hammarbys organisation med många A-lagsmatcher. Den gångna säsongen fanns Jonas på ett samarbetsavtal med Tellus och gjorde många matcher hos oss i vintras.
Han är en hårt jobbande forward över hela banan. Bra fart på rören, fin teknik och ett vasst skott. Alla förutsättningar finns där. Han visade redan i år att han kan göra stor skillnad med sin inställning och presterade sin bästa bandy mot de bästa lagen. Från Tellus sida ser vi Jonas precis som William lite som en oslipad diamant som har väldigt hög potential som vi hoppas tar stora kliv i vinter i ny miljö.

Anders Persson
Ytterhalv – senast i Hammarby (24 år)
Spelade back i vintras i Hammarby. Där är han bra men hos oss kommer han få en roll som ytterhalv som är mer naturligt för Anders och där han vill spela och där vi har behovet av honom.
En skridskostark spelare med vinnarskalle som har bra teknik och passningsklubba.
Anders kommer in i gruppen med viktig rutin efter sina senaste 2 säsonger som ordinarie spelare i Hammarby.

Vi hälsar dessa killar varmt välkomna till Tellus