Älska regn

Ja, vart ska man börja egentligen.

Sitter nu hemma, framför datorn och ska slänga upp ett litet inlägg såhär på fredagskvällen efter att vi har varit nere på ’Camp Nord’ och plockat hem två sjukt sköna pinnar i ösregnet. Som för kvällen kom från alla håll och kanter kändes det som.

Och när man åker ner dit och trycker dit Kungälv med hela 8-0, ja då får regnet gärna kommer underifrån, man bryr sig liksom inte så mycket om vädret just då 😉

Värt att skrivas var Perttis insats idag, rena rama väggen! Han tog allt! Om man kollar närmare hans mask så står det ’Wall’ på den, det levde han verkligen upp till!

I första halvlek klarade jag mig ganska bra från regnet, lyckades knö in mig i ena hörnet av båset men i andra gick det inte, bara att ställa sig i regnet och njuta! För visst gjorde man det ändå, var längesedan vi hade en riktigt regnmatch och om jag skrev, idag gjorde det inte så mycket!

Och Älgarna visar som vanligt att det är dom som äger på läktaren! Ett grymt stöd matchen igenom, hoppas alla som stod med dom kommer tillbaka på måndag när det är dags för fight hemma i Arenan igen, då mot GAIS och matchen börjar 16:00!

För er som undrar vart jag får mina bilder ifrån och tänker: ’Han kan ju inte ta dom själv när han står på bänken’.

Min personliga fotograf går under namnet Martina Rozander, följ henne på Twitter: @martinarozander, ni får inte en tråkig stund!

Vi hade en liten tävling, vem som skulle få flest följare innan 2013 tog slut. Hon vann med en ynka följare! Bara att lyfta på hatten och gratulera! 🙂

#Plommon