Adam Herou Löf tecknar nytt kontrakt

Årets stora genombrott i IFK Vänersborg, mittfältstalangen Adam Herou Löf har i dagarna skrivit på ett nytt kontrakt med IFK. Det nya kontraktet löper över tre nya år, Adam kommer alltså att vara IFK spelare till och med säsongen 16/17. Tyvärr kommer den skada som Adam fick under P19 VM stoppa honom från spel resten av säsongen och det blir rehab träning som gäller istället. Adam har spelat de flesta av vinterns matcher och gjorde tidigare under säsongen sitt första mål i elitserien.

– Det känns jättebra att vara en del av IFK´s framtidssatsning, säger Adam Herou Löf om sitt nya kontrakt.

– Adam har alla egenskaper som behövs för att bli en tongivande spelare i framtidens IFK. Han har fin skridskoåkning och ett bra skott, detta kombinerat med hans stark vilja kommer att ta Adam långt. Adam har verkligen visat att han är värd det här kontraktet och vi tror mycket på honom. Som vanligt alltid lika kul när egna produkter tar sig till A-laget.” säger Tommy Hjert ordförande för sport/elitkommittén.

Adam är alltså knäskadad och kommer missa slutspelet men vi ser fram emot många härliga stunder i framtiden i IFK tröjan!

 

Grattis till ditt nytecknade 3-års kontrakt Adam Herou Löf!