Adam Herou Löf förlänger till 2018!

27 Adam Herou Löf

Precis innan Elitserien drar igång har IFK Vänersborg och Adam Herou Löf enats om att förlänga avtalet med ytterligare ett år. Det nya avtalet sträcker sig över tre år till och med säsongen 2017/2018.

IFK fortsätter på den inslagna vägen som innebär att satsa på egna produkter vilket långsiktigt säkrar en viktig stomme i A-truppen. Adam är en av flera egna produkter som idag återfinns i IFK.

– Vi är naturligtvis mycket glada för att Adam valt att förlänga med IFK för ytterligare ett år. Adam är en spelare som redan utvecklats mycket men som definitivt har en intressant tid framför sig, säger Tommy Hjert ordförande för Sport- och elitkommittén

– Det känns bra att förlängt ytterligare ett år med IFK. Kul att vara en del av framtidsplanen som redan är en bra bit på väg, säger Adam Herou Löf.

– Adam är en spelare som har alla verktyg för att bli en riktigt bra spelare. Denna säsong har han tagit stora kliv och är numer en etablerad elitspelare som vi kommer att ha stor nytta av under många år, säger Stefan Karlsson.  Att få jobba med kontinuitet är mycket viktigt vilket IFK verkligen har lyckats med under flera år, avslutar Stefan.