Adam förlänger med tre år

IFK:s A-lag tar mer och mer form inför nästa säsong. Nu har Adam Herou Löf signerat ett kontrakt över tre år: -Jag trivs väldigt bra i klubben, så det var ingen tvekan

 

Den egna produkten Adam Herou Löf kom in i IFK:s A-lag säsongen 2012/13, och sedan dess har han varit bofast där. När kontraktet gick ut i år fanns det ingen tvekan om att han ville fortsätta i klubben:

-Jag trivs väldigt bra, både i klubben och med allt runt omkring, så det var ingen tvekan om att jag ville stanna.

Nu har Adam skrivit på för tre år framöver, och han ser ljust på framtiden i IFK:

-Det var tungt att åka ut mot Edsbyn när vi ledde med 2-0 i matcher, men med lite distans till det hela, så har vi mycket att ta med oss i framtiden. Det känns som vi kan bygga vidare i laget och bli bättre nästa år.

För tre år sedan flyttades Adam från att vara ytterhalv upp till mitten, och det var i positiv riktning, tycker han:

-Jag trivs bra där. Jag känner mig mer drivande på den positionen och vet att det finns mer att ge.

Det märks också i poängprotokollet där Adam figurerar mer nu.

Sven Wassén