90% Business & 10% Bandy I IFK Vänersborgs Nätverkskoncept

Idag arrangerades återigen en lyckad nätverksträff med fantastiska partner som är med i vårt omtyckta nätverkskoncept som bygger på 90% business och 10% bandy.

Roger Karlsson från IFK Vänersborg var lika bra som vanligt vid mikrofonen och intervjuerna med intressant inslag från näringslivet och idrotten. De som fick chansen att lyfta deras verksamheter idag var följande personer:

  • Magnus Gustavsson från Nordic Wellness presenterade deras insatser för föreningslivet i Sverige men även hur de jobbar mot företag och hur de arbetar med att få fler aktiva och röra på sig i samhället.
  • Patric Westdahl från EHF Fastigheter berättade om deras fastigheter, där bland annat Odenhuset i Trollhättan ingår och planerna som pågår med detta. Han påtalade även att statistik visar att många söker sig Vänersborgs Kommun för att bosätta här vilket många tyckte va extra kul att höra.
  • John Andersson från styrelsen i Svenska Bandyförbundet talade om sin bandyresa och mycket positivt kring bandysporten, bland annat att vi är vintersporten som har näst flest utövare efter hockeyn. Han pratade även om fysisk aktivitet för barn och unga och att locka än fler barn till idrotten. John berättade även om A-hub och Munkevik Fastigheter som han driver idag.
  • Tobias Johansson från IFK Vänersborg gav en lägesrapport från föreningen, berättade om hur det ser ut med barn från föreningens Skridskokul till herr- och damlag där IFK har lag på både pojk- och flicksidan i samtliga åldrar vilket är mycket imponerande. Vi pratade även om kvalspelet som är igång för herrtruppen samt vikten av det. Han påtalade även om föreningens syn till att ha en lokal förankring i IFK Vänersborgs elitlag på dam- och herrsidan.

Extra stort tack till Daniel Serénus från TCT Produktion som tillsammans med Roger Karlsson utvecklat IFKs nätverk till det de är idag, en mötesplats som ständigt intresserar nya företag att vara en del av. Även tack till Quality Hotel Vänersborg för värdskapet.