#4 skriver nytt kontrakt!

Petter Andersson har förlängt sitt kontrakt med IFK för två nya år. Säsongen som gick präglades av skador för Petter som tvingats till en operation och nu ägnar sig åt rehab för att komma tillbaka. På 10 matcher som Petter spelade gjorde han 16 assist och trots stor smärta vissa matcher kämpade Petter på men tillslut tvingades han till en operation mitt i säsongen för att komma tillrätta med höftproblemen.

– Stor anledning till det nya kontraktet är IFK:s långsiktiga satsning och Stefan Karlsson, svårt att se någon bättre tränare i bandysverige. De senaste åren har vi hela tiden gått framåt, ser inget som tyder på att vi inte ska göra desamma de kommande åren. Jag trivs bra i IFK och hoppas hjälpa föreningen att lyfta fram sina positioner ytterligare, säger Petter Andersson om sitt nya kontrakt.

IFK tränaren Stefan Karlsson är nöjd över att hans adept valt att stanna i IFK.

– En väldigt viktig pusselbit har fallit på plats, att Petter skrivit på för ytterligare två säsonger.

Petter har haft ett tungt år med skador, men kommer tillbaka nästa år med full kraft.

Med sin teknik och feeling är han väldigt värdefull för vårt lag. Ett riktigt ”nyförvärv” för oss nästa säsong. Petter kommer att höja oss till en högre nivå!

Tommy Hjert som är ordförande för sport/elitkommittén är inne på samma linje.

– Petter har en av elitseriens absolut bästa passningsklubbor, han är mycket viktig för vårt spel och har dessutom den viktiga förmågan att göra sin omgivning bättre. Petter är ännu en ung kille som utvecklats i IFK och kommer förhoppningsvis att vara en av de drivande spelarna i det här laget lång tid framöver. Kvartsfinalförlusten är historia och nu bygger vi vidare på den inslagna vägen till nästa säsong, säger Tommy Hjert.

Petter Andersson, vår duktige högerhalv har signerat ett nytt 2-årskontarkt!!! Här i fokus i TV4!