2 matcher på fredag

Sitter här i soffan nu och ska skriva lite, har kollat gårdagens och dagens avsnitt av Farmen. Men nu åkte Grammis 2014 på och Håkan Hellström tog just hem en grammis för årets rock. Rock? Jag är skeptisk. Nu vann han visst nått igen ja. Denna gai*are.. Heja Blåvitt!

Men nog om min tv, det var ju match igår i ett kokhett Arena Vänersborg! Ca 2900 personer hade letat sig till Arenan och publiken levererade verkligen och så spelarna. Ännu en riktigt skön vinst i kvartsfinalserien med denna gång inte lika mycket mål men ändå, 5-3 och nu 2-0 i matcher till oss och en vinst ifrån en semifinal!

För den som mot all förmodan har missat att TV4 var och sände matchen igår så gjorde dom det och det brukar ställa till det för mig lite ibland.

För det står boxar för kameror lite här och där, kablar som hänger i taket och folk överallt som man inte känner igen. Men klart man löser det ändå!

Vanligtvis brukar vi inte träna på onsdagar men idag så gjorde vi det, en tuff match igår och en tuff bortamatch på fredag, då behöver dom komma ut och åka av sig lite och som tur var, inga skador. Viktigt det!

Och lite tidigare idag så lades det ut en nyhet om att spelarna och alla runt a-laget kommer att betala en del av busskostnaderna för Älgarnas resa på fredag och priset har nu sänkts till 250kr för resa och inträde vilket är löjligt billigt! Så den som kommer och påstår att det nu är billigare att ta bilen, ring mig! Så nu finns det inga ursäkter till att inte åka med upp och stötta laget, för allt stöd behövs! Sist vi var uppe så ägde Älgarna hallen hela matchen och då var dom ca 20 personer, tänk hur det skulle vara med 100 personer!

Häng med upp så ses vi i Västerås på fredag!

Anmälan görs på www.algarna.net/slutspel

Såg att det nu är bestämt när Tre Kronor ska göra upp med Finland på fredag, kl 13:00 spelas den, prefekt att kolla på i bussen!

 

#plommon