Vad är IFQ?

< Tillbaka till IFQ

Ett glatt IFQ-gäng under Aqua Race 2013. Foto: Patrik Karlsson

Ett forum för kvinnor/damer/tjejer – såväl de som har anknytning till bandyn på olika sätt – som andra. Man behöver inte redan vara involverad eller intresserad! Vi vill skapa en positiv anda med möjligheter till olika typer av aktiviteter och vi ska ha roligt!

IFQ anordnar även lotterier, bandysnurra med mera där pengarna går till IFK:s ungdomsverksamhet, Ledarna samt till IFQ.

Vill du bli medlem i IFQ?

Betala in 200:- på Bg 626 – 8346
Skriv namn, adress, e-mail & ”Medlemsavgift IFQ”

Är du redan medlem i IFK och vill vara medlem i IFQ så betalar du inget extra. Meddela bara oss via e-mail så ansluter vi dig!

Har du frågor? Maila oss – så hjälper vi dig!

ifq@ifkvanersborg.se

Två IFQ-eldsjälar, Annika Blixt och Carina Herou, som snurrar ut massor med roliga vinster på bandysnurran.

Ett starkt IFQ-gäng på Vårruset 2013, som stolt tog varvet med Bissen Brainwalk på pannan!

Qul med IFQ på drakbåtsrodden under Aqua Blå! Petter Andersson som skötte taktpinnen visar färg.

• Gilla oss på facebook
  • Officella partners